ALFA ROMEO TONALE

alfa romeo tonale
Limitarea răspunderii

a se verifica cu legislația pieței locale

NEW TONALE

CARACTERISTICI DISTINCTIVE

Primul motor hibrid pentru Alfa Romeo.

Tehnologia NFT urmărește ciclul de viață al vehiculului.

Echipat cu cele mai performante sisteme de asistență pentru șofer.

Dotat cu tehnologia brake-by-wire

OFERTE EXCLUSIVE ALFA ROMEO

Descoperiți întreaga noastră gamă de oferte private și de afaceri. Alegeți-o pe cea care vă satisface nevoile și vă pregătește să vă dezlănțuiți pasiunea.


Cum să vă procurați Tonale

Procurați în magazin

Găsiți cel mai apropiat dealer sau lăsați un contact pentru a programa o întâlnire.

Cum să vă procurați Tonale

Procurați online cu experții noștri

Discutați sau sunați de luni până vineri de la 09:00 la 18:00 și sâmbătă de la 09:00 la 15:00.

THE ADVANTAGES OF PURCHASING ONLINE

COMANDA ONLINE DE ACASĂ

Și finalizați achiziția la un dealer ales de dvs.

FĂRĂ SURPRIZE

Prețuri clare și transparente pe tot parcursul procesului de comandă.

SATISFĂCUT SAU RAMBURSAT

Fără penalități în caz de anulare, perioadă de probă de 14 zile și returnare gratuită.

3 ANI SUPLIMENTARI DE GARANȚIE

Un total de 5 ani de garanție dacă achiziționați online.

Exterior
FRUMUSEȚE FUNCȚIONALĂ
Alfa romeo gallery exterior 1

Un design care combină caracteristicile stilistice Alfa Romeo, reinterpretate în numele modernității și funcționalității, cu caracteristicile designului Italian.

Alfa romeo gallery exterior 2

Un scut în V "Scudetto" plutitor distinctiv, care acționează ca un punct central al părții frontale a modelului Alfa Romeo Tonale.

Alfa romeo gallery exterior

Farurile Full-LED adaptive Matrix 3+3 creează o semnătură unică, fidelă celui mai pur ADN Alfa Romeo.

Alfa romeo gallery exterior 3

Jante din aliaj "Teledial" de 20", cu un design care reinterpretează într-un mod contemporan tema "cadranului telefonic" a mașinilor emblematice din anii 1960.

Alfa romeo gallery exterior 4

Luminile spate formează o curbă sinusoidală care înconjoară în întregime partea din spate a mașinii, ceea ce îi conferă o semnătură luminoasă cu adevărat unică și distinctivă.

Interior
ȘOFERUL ÎN CENTRU
Alfa romeo gallery interior 1

Tonale este proiectat și realizat pentru a pune întotdeauna șoferul în centrul atenției. Materialele de prestigiu, finisajele premium și iluminarea exclusivă a tabloului de bord creează atmosfera perfectă pentru fiecare călătorie.

Alfa romeo gallery interior 2

Mediul sportiv și de înaltă tehnologie este conceput pentru a fi concentrat și orientat către șofer. Panoul de instrumente "telescopic", numit "Cannocchiale" cu un ecran complet digital de 12,3" și un ecran tactil de 10,25" pentru o experiență de conducere captivantă, în care pasiunea și controlul coexistă.

Alfa romeo gallery interior 3

Scaunele față încălzite și ventilate din Alcantara sau din piele sunt concepute pentru un confort constant și pentru a ridica sensul plăcerii de a conduce.

Alfa romeo gallery interior 4

Luminile LED amplasate impecabil creează atmosfera perfectă pentru fiecare călătorie.

Interiors
Tehnologie

Inovație în mișcare

Datorită arhitecturii software de ultimă generație, Tonale oferă un set complet de inovații tehnologice.Este prima mașină care a adoptat vreodată o certificare NFT blockchain, se mândrește cu serviciile de voce Amazon Alexa *, îți permite să profiți de serviciile exclusive Amazon și multe altele. Un ecosistem de servicii digitale integrate, pentru a asigura cea mai bună experiență la bord și în afara sa.

*Amazon, Alexa și toate logo-urile aferente sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaților săi.

* Pentru toate vehiculele noi comandate începând cu 1 mai 2023, My Assistant va fi inclus în pachetul Connect ONE, al cărui preț este inclus în prețul vehiculului. My Remote, My Car, My Navigation și My eCharge vor deveni Connect PLUS, care necesită un abonament specific pentru Clienți. Connect PLUS este disponibil fără costuri suplimentare în primele 36 de luni începând de la data de începere a garanției. My Alert și My Wi-Fi nu se vor schimba.

În plus, datorită aplicației mobile My Alfa Connect, puteți accesa ofertele partenerilor și beneficiile de asigurare legate de datele telematice ale vehiculului dumneavoastră.
Descărcați aplicația My Alfa Connect acum și începeți să descoperiți toate serviciile.

    

 

PERSONALIZAȚI-VĂ ALFA ROMEO TONALE
Limitarea răspunderii

Fotografiile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Culorile și detaliile prezentate ar putea să nu fie disponibile sau ar putea varia, atunci când vehiculul va fi disponibil, de exemplu din motive tehnice și/sau de producție și/sau comerciale. Unele imagini ar putea prezenta accesorii și/sau echipamente care nu sunt standard și care, atunci când vehiculul va fi disponibil, vor face obiectul unei cereri specifice și al unei plăți suplimentare.

DISCLAIMER

Consum de combustibil în gama Alfa Romeo Tonale Hybrid MHEV (l/100 km): 6,3-5,6; emisii de CO₂ (g/km): 144 -127. Valorile de omologare de tip se bazează pe ciclul combinat WLTP omologat începând cu 26.05.2022. Valorile indicate sunt pentru comparație.

Plug-in Hybrid

O NOUĂ SPORTIVITATE EFICIENTĂ

Putere totală de 280 CP. 0-100 km/h în doar 6,2 secunde, o autonomie electrică de până la 69 de kilometri în ciclul mixt WLTP*. Tonale Plug-in Hybrid Q4 este o experiență de condus și mai vie. 280 CP, 0-100 km/h în doar 6,2 secunde, autonomie de până la 69 de kilometri în ciclul mixt WLTP*, cu propulsie electrică. Tonale Plug-in Hybrid Q4 este pe drum, iar tu vei avea parte de o experiență de condus electrifiantă.

DISCLAIMER

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 Consum de combustibil (l/100 km): 1,45 - 1,14; consum de energie (kWh/100km): 24,3 - 21,9; emisii de CO2 (g/km): 33 - 26. Valori măsurate în timpul testelor de pre-certificare în ciclul WLTP și sunt prezentate doar pentru comparație. Valorile prezentate sunt datate la 4 octombrie 2022 și pot suferi modificări până la omologarea finală. Automobilul nu este în prezent în producție. Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 va fi disponibil din noiembrie 2022

Dimensiuni

Tonale are o lungime de 4.528 mm, o lățime de 2.082 mm și o înălțime de 1.693 mm. Volumul maxim al portbagajului este de 500 de litri în cazul versiunilor pe benzină și Mild Hybrid și de 385 de litri în cazul versiunii Plug-in Hybrid Q4.

Accesorii Autentice®
CREAȚI PROPRIUL STIL UNIC
mopar accessories

Accesoriile Autentice® de la Mopar vă fac Tonale și mai distinctiv.

PACHETUL BLACK

Decorează-ți Tonale în negru pentru a-i da un aspect unic. Accentele întunecate - de la jantele de 20 de inci la grila și capacele oglinzilor - conferă vehiculului și mai multă sportivitate și stil.

PANOUL DE BORD

Pentru a conferi tabloului de bord un aspect mai exclusivist, Tonale oferă două tipuri de inserții: din fibră de carbon cu logo-ul emblematic Alfa Romeo sau cu un model geometric captivant care descrie un logo mai abstract.

LUMINI DE PROIECȚIE A UȘILOR

Lăsați spiritul Alfa Romeo să strălucească de fiecare dată când deschideți ușa cu logo-ul Alfa Romeo alb, fie că este vorba de logo-ul rotund sau de fontul clasic al mărcii. Disponibil doar pentru ușile din față.

LEVIERUL CUTIEI DE VITEZE

Pentru a spori aderența și a sublinia calitatea interiorului Tonale, levierul schimbătorului de viteze este realizat din piele de înaltă calitate cu cusături roșii.

CAPACUL PORTBAGAJULUI

Un strat suplimentar de protecție va menține portbagajul curat și organizat. Platoul, fabricat din material termoplastic, a fost conceput pentru a acoperi podeaua portbagajului cu o suprafață antiderapantă, minimizând alunecarea și glisarea

SUPORT PENTRU BICICLETE

Fabricat din aluminiu rezistent, suportul pentru biciclete este ideal pentru a transporta o bicicletă în siguranță și cu ușurință..*

*Pentru o singură bicicletă.

DISCLAIMER

Fotografiile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Culorile și detaliile prezentate ar putea să nu fie disponibile sau ar putea varia, atunci când vehiculul va fi disponibil, de exemplu din motive tehnice și/sau de producție și/sau comerciale. Unele imagini ar putea prezenta accesorii și/sau echipamente care nu sunt standard și care, atunci când vehiculul va fi disponibil, vor face obiectul unei cereri specifice și al unei plăți suplimentare.

Servicii Financiare

SOLUȚII DE ACHIZIȚIONARE

Găsiți o gamă largă de servicii financiare și produse de asigurare pentru achiziționarea Alfa Romeo-ului dumneavoastră.