ALFA ROMEO TONALE
PLUG-IN HYBRID Q4

Disclaimer

[1] Prețul promoțional este dedicat pentru cei care cumpără online printr-o secțiune specială a acestui site.
[2] Exonerare de responsabilitate la plata în rate.

NEW TONALE

CARACTERISTICI DISTINCTIVE

Până la 82 km de autonomie pur electrică

Sporirea valorii vehiculului datorită tehnologiei NFT

Asistenta inovativa, cum ar fi Controlul Benzii și Detectarea Punctelor Moarte

Tracțiune superioară cu sistem de tracțiune integrală Q4

Nivel de echipare

GĂSEȘTE-ȚI STILUL

Plug-in 280 HP
TONALE
EDIZIONE SPECIALE

Sportiv si puternic

Plug-in 280 HP
TONALE
VELOCE

Performant și eficient

Plug-in 280 HP
TONALE
TI

Exclusiv și elegant

OFERTE EXCLUSIVE ALFA ROMEO

Descoperiți întreaga noastră gamă de oferte private și de afaceri. Alegeți-o pe cea care vă satisface nevoile și vă pregătește să vă dezlănțuiți pasiunea.


Cum să vă procurați Tonale

Procurați în magazin

Găsiți cel mai apropiat dealer sau lăsați un contact pentru a programa o întâlnire.

Cum să vă procurați Tonale

Procurați online cu experții noștri

Discutați sau sunați de luni până vineri de la 09:00 la 18:00 și sâmbătă de la 09:00 la 15:00.

AVANTAJELE CUMPĂRĂRII ONLINE

COMANDĂ
ONLINE

Oriunde vă aflați, oricând doriți.

PREȚ SPECIAL
ONLINE

Pe anumite modele pentru cei care decid să cumpere online.

SATISFĂCUTE SAU
RAMBURSATE

Fără penalități în caz de anulare și retur gratuit timp de 14 zile de la livrare.

3 ANI SUPLIMENTARI
DE GARANȚIE

Un total de 5 ani de garanție dacă achiziționați online.

Exterior
VIITORUL ARE O NOUĂ FORMA

Primul Alfa Romeo Plug-in Hybrid vreodată: calitatea superioară și atenția la detalii combinate cu un design dinamic, sunt elementele esențiale pentru a reinventa sportivitatea în secolul 21.

Serigrafierea insignei biscione electrice pe sticla din stânga spate, pe aceeași parte cu portul de încărcare, completată de prezența geamurilor fumurii.

Farurile full-LED Adaptive Matrix 3+3 creează o semnătură unică care se potrivește cu ADN-ul Alfa Romeo foarte autentic.

Jante din aliaj Teledial de 20 de inch, cu un design care reinterpretează într-un mod modern tema "cadranului telefonic" caracteristic mașinilor emblematice din anii 1960.

Poziționat în partea stângă spate a vehiculului, portul de încărcare inteligent de Type 2 permite încărcarea vehiculului acasă sau la o stație publică.

Farurile spate full-LED accentuează spatele sportiv al modelului Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4.

O selecție de soluții de încărcare pentru casă adaptate nevoilor dvs. Free2move eSolutions vă oferă libertatea de a călători cu liniște deplină, permițându-vă să vă încărcați Tonale Plug-in Hybrid Q4 ușor și rapid.

Interior
MEDIUL PREMIUM

Materialele superioare, tehnologia de ultimă oră și conectivitatea avansată ridică semnificația plăcerii de a conduce în stilul pur Alfa Romeo.

Un afișaj complet digital de 12,3" configurabil cu trei aspecte stilistice diferite: Heritage, Evolved și Relax. Dispozițiile Heritage și Evolved* vor avea un electro-biscione care își schimbă conturul în funcție de starea motorului electric.

* Aspectul Evolved este cel prezentat în imagine.

Tonale Plug-in Hybrid Q4 asigură o conexiune ușor de utilizat, intuitivă și captivantă. Un ecran complet digital de 12,3” și un ecran tactil de 10,25” asigură interacțiunea perfectă om-mașină.

Tonale Plug-in Hybrid Q4 oferă o spațialitate remarcabilă, permițând șoferului să mențină poziția sportivă clasică Alfa Romeo în timpul condusului și garantând un confort de neegalat cu scaunele față încălzite și ventilate din pânză Carbon sau piele.

Cele 14 difuzoare puternice ale sistemului audio premium Harman Kardon vă vor înconjura cu tonuri bogate și un sunet cristalin, creând o atmosferă sublimă. Simțiți vibrația playlist-ului nostru "Alfa Romeo Tonale" în toate călătoriile dumneavoastră.

Tonale Plug-in Hybrid Q4 oferă o gamă avansată de caracteristici EV pentru a îmbunătăți eficiența vehiculului, după cum demonstrează funcția E-Save.

Datorită soluțiilor sale inovatoare, Tonale Plug-in Hybrid Q4 oferă o plăcere de condus de neegalat, eficiență avansată și performanțe puternice.

*Pentru toate vehiculele noi comandate începând cu 1 mai 2023, My Assistant va fi inclus în pachetul Connect ONE, al cărui preț este inclus în prețul vehiculului. My Remote, My Car, My Navigation și My eCharge vor deveni Connect PLUS, care necesită un abonament specific al Clientului. Connect PLUS este disponibil fără costuri suplimentare pentru primele 36 de luni, începând cu data de începere a garanției. My Alert și My Wi-Fi nu se vor schimba.

Personalizați-vă Alfa Romeo Tonale
DISCLAIMER

Fotografiile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Culorile și detaliile prezentate ar putea să nu fie disponibile sau ar putea varia, atunci când vehiculul va fi disponibil, de exemplu din motive tehnice și/sau de producție și/sau comerciale. Unele imagini ar putea prezenta accesorii și/sau echipamente care nu sunt standard și care, atunci când vehiculul va fi disponibil, vor face obiectul unei cereri specifice și al unei plăți suplimentare.

DISCLAIMER

Consumul mixt de carburant Tonale Plug-in Hybrid Q4 (l/100 km): 1,4 - 1,1; consum mixt de energie (kWh/100 km): 18,7 - 16,8; emisii de CO2 (g/km): 33-26. Până la 82 km de autonomie complet electrică se referă la ciclul urban. Autonomia totală de rulare reprezintă întreaga autonomie posibilă obținută prin combinarea autonomiei pe benzină cu autonomia integral electrică în regim urban. Valorile de omologare de tip sunt determinate pe baza ciclului WLTP, omologat începând cu 4.11.2022. Valorile indicate sunt în scop comparativ. Valorile privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 și autonomia pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de condus, viteza, echipamentele specifice, opțiunile, formatul anvelopelor, temperatura exterioară și confortul termic la bordul vehiculului.

Dimensiuni

Tonale Plug-in Hybrid Q4 are o lungime de 4.528 mm, o lățime de 2.082 mm și o înălțime de 1.693 mm.
Portbagajul oferă o capacitate maximă de 385 de litri.

The Tonale Plug-in Hybrid Q4 is 4,528 mm long, 2,082 mm wide and 1,693 mm tall.
The boot offers a maximum capacity of 385 litres.

Accesorii Autentice®
FACEȚI DIN FIECARE ZI O AVENTURĂ

Mulțumită accesoriilor Authentic Accessories® by Mopar, vă puteți păstra cele mai profunde pasiuni aproape la volanul modelului Tonale Plug-in Hybrid Q4.

Bare transversale

Folosite în combinație cu șinele longitudinale de acoperiș, acestea pot transporta o sarcină maximă de 60 kg.

Suport pentru biciclete

Fabricat din aluminiu rezistent, suportul pentru biciclete este ideal pentru a transporta o bicicletă în siguranță și cu ușurință.

Suport pentru schiuri

Echipat cu o încuietoare antifurt, suportul pentru schiuri este perfect pentru a vă ține mereu aproape cele mai profunde pasiuni.

Capacul portbagajului

Un strat suplimentar de protecție va menține portbagajul curat și organizat. Tava, fabricată din material termoplastic, a fost concepută pentru a acoperi podeaua portbagajului cu o suprafață antiderapantă, minimizând alunecarea și glisarea.

DISCLAIMER

Fotografiile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Culorile și detaliile prezentate ar putea să nu fie disponibile sau ar putea varia, atunci când vehiculul va fi disponibil, de exemplu din motive tehnice și/sau de producție și/sau comerciale. Unele imagini ar putea prezenta accesorii și/sau echipamente care nu sunt standard și care, atunci când vehiculul va fi disponibil, vor face obiectul unei cereri specifice și al unei plăți suplimentare.

Servicii financiare

SOLUȚII DE ACHIZIȚIE

Găsiți o gamă largă de servicii financiare și produse de asigurare pentru achiziționarea mașinii dumneavoastră Alfa Romeo.