La premiile Autonis Design Awards, Alfa Romeo Giulia și Stelvio sunt desemnate cele mai frumoase în categoriile lor corespunzătoare


  • Alfa Romeo a avut succes și în acest an în cadrul concursului de Design Autonis organizat de revista “Auto Motor und Sport”.
  • În categoria "mid-size", Alfa Romeo Giulia a predominat, cu peste 66% din voturi.
  • Alfa Romeo Stelvio câștigă la categoria SUV mare/ off-road.
  • 500 de cititori au participat la vot, cuprinzând peste 100 de mașini împărțite în 12 categorii

Și în acest an, revista auto germană auto motor und sport a adresat cititorilor săi o întrebare importantă: "Care este cea mai frumoasă mașină?" Răspunsul nu putea fi mai clar: Alfa Romeo Giulia și Alfa Romeo Stelvio au fost premiate la categoriile "mașină de dimensiuni medii" și "SUV/vehicul de teren".

 

În cadrul ediției din 2023 a renumitului premiu Autonis Design, revista “Auto Motor und Sport” și-a întrebat cititorii dacă designul unei mașini poate inspira chiar și la mulți ani după debut. Încă de la înființare, Alfa Romeo și-a bazat designul pe conceptul de "frumusețe atemporală". Prin urmare, nu este de mirare că cei peste 14.500 de cititori care au votat pentru marca italiană.

 

Sedanul sport Alfa Romeo Giulia, recent modernizat și deja premiat, a câștigat la categoria "mașină de dimensiuni medii", cu o cotă netă de 66,4% din voturi. La categoria "SUV mare/vehicul de teren", Stelvio - de asemenea, reînnoit în ceea ce privește stilul și tehnologia - s-a clasat pe primul loc cu 39,7% din voturi.

 

Alejandro Mesonero, șeful departamentului de design, Alfa Romeo: "Suntem onorați și încântați că Giulia și Stelvio au primit din nou această recunoaștere majoră pentru designul lor în ediția 2023 a Autonis. Aprecierea cititorilor revistei Auto Motor und Sport înseamnă foarte mult pentru noi. Ea răsplătește dedicarea și pasiunea pentru care se străduiește Alfa Romeo Centro Stile, cu obiectivul clar de a oferi clienților săi un design distinctiv care își poate menține atractivitatea în timp, cu o identitate puternică." Niccolò Biagioli, head of the brand in Germany, au primit premiile la ceremonia de premiere, care a avut loc în cadrul congresului auto motor und sport de la Stuttgart Messe.

 

"Este minunat să vedem aprecierea designului Alfa Romeo rămâne atât de puternică în Germania. Mulțumirile mele sincere se îndreaptă nu numai către cititorii auto motor und sport, ci și către echipa noastră de design din Torino, Italia, Alfa Romeo Centro Stile. Tradiția de excelență a designerilor noștri conferă fiecărui Alfa Romeo un caracter distinctiv și transmite stilul inconfundabil al mărcii. Aștept cu nerăbdare viitoarele proiecte pe care le vom prezenta fanilor noștri din Germania."

 

În edițiile anterioare ale Autonis, cititorii revistei Auto Motor und Sport și-au exprimat în mod repetat aprecierea pentru designul Alfa Romeo, numind Alfa Romeo Giulietta, MiTo, Tonale și edițiile anterioare ale modelelor Giulia și Stelvio drept "cea mai frumoasă mașină". La ediția din 2023, a 18-a de când a început competiția, au concurat peste 100 de mașini în 12 categorii diferite.